LÖYDY - Brändää itsesi verkossa

 

Tuija Aalto ja Marylka Yoe Uusisaari kirjoittivat vaikuttavan verkkoläsnäolon oppaan.


Lue ennen ostamista!

Lue tai lataa: Slideshare

Lue tai lataa: Scribd


ISBN on 978-951-692-807-7

Kustantaja: Avain


Testaa, onko sinusta verkkoviestijäksi ammattiroolissaOsta verkossa:


Adlibris

Akateeminen kirjakauppa

Avaimen kauppa

Bookplus

Booky

Levykauppa Äx

Suomalainen kirjakauppa

Yle Shop


Seuraa kirjan vaiheita

Löydy-kirja Twitterissä


Tekijöiltä ilmestyi 2009 Nettielämää - sosiaalisen median maailmat.

Jotta voisi löytää sen, mitä etsii,  saati sen, mitä ei edes osaa etsiä, pitää ensin itse olla löydettävissä. Verkostoituminen tarkoittaa nykyään myös verkostoja sosiaalisessa mediassa. 


Löydy - Brändää itsesi verkossa antaa eväät omaan löytymisen strategiaan.


Yhä useampaan työtehtävään liittyy verkostoitumista ja työnhakutilanteessa laajasta verkostosta vasta onkin etua.

 

Digitaalinen ja verkottunut toimintaympäristö avaa monia uusia keinoja vaikuttamiseen. Sosiaalinen media voi toimia vahvistimena sille, mitä jo olet. Sen avulla voit tuoda esiin ja saada huomiota hyville ajatuksillesi, olla avuksi ja olla mukana osana suurempaa tarkoitusta tai aatetta. Huomaa kuitenkin, ettet voi teeskennellä jotakin, mitä et oikeasti ole. Vaikuttavan verkkopersoonan on oltava vaikuttava persoona.


Kerromme, miten voit olla vaikuttava työntekijänä tietotyön ja luovan työn eri sektoreilla. Opastamme lukijaa henkilökohtaisen ammatillisen sosiaalisen median strategian tekemisessä ja sen toteuttamisessa. 


LÖYDY - Brändää itsesi verkossa - kirja käsittelee vaikuttavassa toiminnassa tarvittavia taitoja ja itsensä johtamisen keinoja: kerromme, millainen nettipersoona voi olla vaikuttava, ja mitkä ovat vaikuttavan toiminnan edellytyksiä ja piirteitä. 


Tekijöiden Nettielämää - sosiaalisen median maailmat on myös  ladattavissa ilmaiseksi verkossa (PDF-tiedosto, koko 22,7MB).


Lukukokemuksia


"Kirjasta saa nopeasti käsityksen, että se on suunnattu uraohjuksille, mutta yllättävän helposti se aukesi työssä käyvälle perheenäidillekin." (Vuoden kirjat)


"Itse koin kirjan erittäin antoisana ja hyödyllisenä kuin myös tekijöiden Nettielämää-kirjankin, jossa opastetaan erilaisiin verkon yhteisöllisten palvelujen käyttöön." (Irma Mänty)


”Löytymispaikkana sosiaalinen media on yhä merkittävämpi. Mille tahansa luovan ja vapaan ammattin harjoittajille somen hyödyntäminen on mahdollisuus.” (Peter Forsgård)