You are here

Reaaliaikainen web pakottaa suodattamaan tietovirtoja

Twitter Times

Yksinkertaista kuten Twitter Times tai monimutkaista kuten Seesmic Desktop - sosiaalisen median tietovirtojen suodattamiseen on monia keinoja. Suodattaa kuitenkin pitää - ei ole mitään mieltä lähteä umpimähkään kauhomaan Twitteriä, vaan on valittava, mitä ja keiden päivityksiä seuraa. Näiden valintojen tekeminen määrittelee sen, miten laadukasta aineistoa itselleen verkosta löytää.

Twitter w/ Seesmic desktop

Tuorein Sula Pinta -podcastimme (#47) käsittelee verkon reaaliaikaista viestintää, tosiaikawebiä (Lataa/kuuntele Sula Pinta -jakso #47: MP3 25MB kesto 53 min). Ilmiö kattaa mikroblogit ja suurempien sosiaaliverkostojen tilapäivitykset ja kaveriuutiset, suorat yksityiset nettitvkanavat (joko olet kokeillut Bambuseria? Se haastaa Qikin), reaaliaikaisen yhteistyön ja viestinnän Google Waven kaltaisilla palveluilla - vain tärkeimpiä mainitakseni.

Kommentit

Twitter Timesin linkki on väärin, w puuttuu osoitteesta.

JuhaM kiitos, Twittertim.esin linkki nyt korjattu

Twittervirroista puheen ollen, Vierityspalkki-blogin piikkiin on nyt laadittu useiden kymmenien kotimaisten digimedia-alan vaikuttajien Twitterlista, johon voi ehdottaa täydennyksiä blogissa.